Prima Contact Harta
Widget Informer    Flux RSS
 
Prima   /  ACSA   /  Servicii de Extensiune Rurală   /  Servicii de Consultanţă Adaptare la Secetă
Servicii de Consultanţă Adaptare la Secetă
imprimare

ACSA este unitatea executivă de implementare a subcomponentului „Servicii de Consultanţă cu privire la Adaptarea la Secetă” care este parte a componentului Servicii de Adaptare la Secetă realizat în cadrul RISP II în perioada 2008-2010. Scopul proiectului este de a promova diferite măsuri de diminuare a riscurilor secetei în rândul producătorilor agricoli autohtoni. Ca obiective generale, sub-componentul îşi propune să:

  1. Sporească înţelegerea şi abilităţile practice a fermierilor cât şi convingerea lor în adoptarea măsurilor de diminuare a riscurilor secetei;
  2. Promoveze conceptul de implicare comunitară în atenuarea riscurilor secetei;
  3. Promoveze mecanismul de creditare destinat investiţiilor în reabilitarea şi/sau dezvoltarea irigării la scară mică în rândul fermierilor;
  4. Îmbunătăţească cunoştinţele şi abilităţile consultanţilor în extensiune rurală în domeniul măsurilor de atenuare a riscurilor secetei.

Scopul şi obiectivele proiectului vor fi atinse prin organizarea companiei de informare pe scară largă, desfăşurarea workshop-urilor, programelor de instruire, meselor rotunde şi conferinţelor, prestarea serviciilor specializate de consultanţă, crearea şi dezvoltarea câmpurilor de demonstrare, publicarea şi distribuirea materialelor informative, promovarea rezultatelor prin intermediul zilelor câmpului şi a mass-mediei, etc.

 
Prima   /  ACSA   /  Servicii de Extensiune Rurală   /  Servicii de Consultanţă Adaptare la Secetă
 
  •        
 
 
Actualizat la: 31.05.2020
ACSA   \   NOUTĂŢI   \   SERVICII   \   PUBLICAŢII   \   PIAŢA AGRICOLĂ   \   GALERIE FOTO   \   CONTACT   \   IVR ACSA
Tel: (373 22) 23-53-54, 23-78-89, 23-81-83 / Fax: (373 22) 23-53-28 Total vizitatori: 3633031
Adresa: 2005 MD, Chisinau, str. 31 August 1989, nr. 98, bir. 401
Email: office@acsa.md
  sus