Prima Contact Harta
Widget Informer    Flux RSS
 
Prima   /  NOUTĂŢI / Vinul Moldovei a fost ales „oaspete de onoare” al expoziției internaționale Arvinis din Elveția

Vinul Moldovei a fost ales „oaspete de onoare” al expoziției internaționale Arvinis din Elveția

  imprimare
13.04.2018 moldpres.md   876 

Chişinău, 12 apr. /MOLDPRES/. Calitatea și caracterul unic al Vinului Moldovei continuă să câștige recunoaștere în cele mai înalte cercuri ale industriei vinicole la nivel internațional. „Wine of Moldova" a fost ales, în premieră, „oaspete de onoare" al celei mai mari expoziții vinicole din Elveția, Arvinis 2018, care se va desfășura la Montreux între 25 și 30 aprilie, informează MOLDPRES.

Participarea Republicii Moldova la prestigioasa expoziție a devenit posibilă suportului oferit de Oficiul Național al Viei și Vinului, Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exporturilor din Moldova și a partenerului strategic, Proiectul de Competitivitate din Moldova finanțat de USAID și Guvernul Suediei.

Treisprezece producători autohtoni de vinuri, uniți sub brandul național vinicol „Vinul Moldovei", vor reprezenta Republica Moldova la eveniment. Vinificatorii își vor expune cele mai reprezentative produse la standul „Wine of Moldova", cu o suprafață de 162 metri pătrați.

De asemenea, Moldova va prezenta oferta turistică a țării, inclusiv circuitele culturale, turismul rural și vitivinicol, dar și evenimentele care au potențial de a atrage turiștii străini. Jumătate din standul moldovenesc va fi amenajat în stilul brandului turistic de țară „Pomul Vieții", cu elemente ale campaniei internaționale de comunicare #BeOurGuest, (#fiioaspetelenostru, #beourguest), care are drept scop promovarea Republicii Moldova ca destinație turistică inedită în centrul Europei. Tur-operatorii și ghizii profesioniști vor prezenta vizitatorilor destinațiile orientate spre turismul gastronomic și de aventură ușoară. Curioșii vor putea „vizita" țara noastră cu ajutorul tururilor virtuale și a platformei 360.moldova.travel, care scoate în prim plan 12 cele mai importante obiective turistice ale țării.

Vinurile Moldovei au fost promovare timp de opt luni până la eveniment, iar organizatorii expoziției au oferit un spațiu special pentru standul „Wine of Moldova" la un preț avantajos, precum și posibilitatea de a organiza evenimente tematice dedicate Vinului Moldovei.

Arvinis 2018, aflat la a 23-a ediție, este un eveniment de anvergură, la care 200 de expozanți din 20 de țări de pe cinci continente vor expune peste 5000 de vinuri de calitate pe o suprafață de 5000 metri pătrați. Expoziția este dedicată în special consumatorilor simpli (peste 80% dintre vizitatori), care își doresc să cunoască noutățile în materie de vinuri, să descopere noi produse și experiențe vinicole, dar și să deprindă arta de a alege, a degusta corect și a consuma responsabil vinurile de calitate.

(Reporter V. Bercu, editor A. Răileanu)

https://www.moldpres.md/news/2018/04/12/18002969

 

 
 
  •        
 
 
Actualizat la: 19.06.2020
ACSA   \   NOUTĂŢI   \   SERVICII   \   PUBLICAŢII   \   PIAŢA AGRICOLĂ   \   GALERIE FOTO   \   CONTACT   \   IVR ACSA
Tel: (373 22) 23-53-54, 23-78-89, 23-81-83 / Fax: (373 22) 23-53-28 Total vizitatori: 3699023
Adresa: 2005 MD, Chisinau, str. 31 August 1989, nr. 98, bir. 401
Email: office@acsa.md
  sus