Prima Contact Harta
Widget Informer    Flux RSS
 
Prima   /  PIAŢA AGRICOLĂ   /  Producerea agricolă   /  Date generale
Date generale
imprimare
Sistem Informational de Marketing Agricol (SIMA) - isi are ca scop furnizarea operatorilor din domeniul agroalimentar (producatori agricoli, antreprenori rurali si comercianti) a informatiei operative de afaceri, servicii de marketing si piete de desface.

SIMA - include informatii complete despre furnizorii si distribuitorii de imputuri si produse agricole, mijloace de producere, institutii de cercetare si organe ablitate in controlul si certificarea productiei agricole. Toata informatia este detaliata atat dupa numarul de agenti economici ce activeaza in aceste sfere de distributie, producere si procesare, precum si dupa produsele propriu zise ariile de activitate si datele de contact.

Structura accesibila permite oricarui utilizator sa-si gaseasca raspuns la urmatoarele intrebari, ce se ivesc in procesul de producere agricola: ce - produsul, unde - piata, cat - pretul; cum - promovare.

Acest Sistem Informational de Marketing Agricol a fost elaborat in cadrul Agentiei Nationale de Dezvoltare Rurala (ACSA) cu asistenta logistica a Universitarii de Stiinte Agricole din Praga si suportul financiara oferita cu gratitudine de catre Agentia de Cooperare Internationala a Republici Cehe.

Prima   /  PIAŢA AGRICOLĂ   /  Producerea agricolă   /  Date generale
 
  •        
 
 
Actualizat la: 31.05.2020
ACSA   \   NOUTĂŢI   \   SERVICII   \   PUBLICAŢII   \   PIAŢA AGRICOLĂ   \   GALERIE FOTO   \   CONTACT   \   IVR ACSA
Tel: (373 22) 23-53-54, 23-78-89, 23-81-83 / Fax: (373 22) 23-53-28 Total vizitatori: 3633116
Adresa: 2005 MD, Chisinau, str. 31 August 1989, nr. 98, bir. 401
Email: office@acsa.md
  sus