Prima Contact Harta
Widget Informer    Flux RSS
 
Prima   /  ACSA   /  Servicii de Extensiune Rurală   /  Servicii de Consultanţă Adaptare la Secetă   /  Activităţi de promovare
Activităţi de promovare
imprimare

În scopul promovării şi popularizării măsurilor de diminuare a efectelor secetei, consultanţii ACSA şi beneficiarii câmpurilor de demonstrare au organizat şi desfăşurat circa 60 de zile ale câmpului şi seminare tematice cu participarea a circa 1000 de producători agricoli.

De rând cu organizarea zilelor câmpului şi seminarelor tematice privind obiectivele proiectului, ACSA a întreprins activităţi de promovare prin abordarea mass-media la nivel naţional şi nivel local. Diseminarea şi promovarea acestor măsuri au avut drept scop informarea publicului cu privire la oportunităţile şi activităţile puse în aplicare în cadrul proiectului fiind realizate prin intermediul prin intermediul publicației periodice "Curierul agricol", în cadrul emisiunilor Radioului Național (5 reportaje și interviuri), şi în cadrul emisiunii "Baștina" (cu durata de o oră).

Activitățile proiectului și realizările beneficiarilor de proiect au fost mediatizate și la nivel regional în raioanele Ocniţa, Cantemir, Rezina, Drochia, Sângerei, Anenii Noi şi Cahul, prin intermediul mass mediei locale şi regionale.

Suplimentar, ACSA a distribuit la toate primăriile din Moldova 8 postere cu privire la măsurile de adaptare a secetei, care sunt amplasate în incinta primăriilor în scopul de a informa şi familiariza un număr cât mai mare de fermieri despre tehnicile şi măsurile  specifice de adaptare la secetă.

Prima   /  ACSA   /  Servicii de Extensiune Rurală   /  Servicii de Consultanţă Adaptare la Secetă   /  Activităţi de promovare
 
  •        
 
 
Actualizat la: 31.05.2020
ACSA   \   NOUTĂŢI   \   SERVICII   \   PUBLICAŢII   \   PIAŢA AGRICOLĂ   \   GALERIE FOTO   \   CONTACT   \   IVR ACSA
Tel: (373 22) 23-53-54, 23-78-89, 23-81-83 / Fax: (373 22) 23-53-28 Total vizitatori: 3633153
Adresa: 2005 MD, Chisinau, str. 31 August 1989, nr. 98, bir. 401
Email: office@acsa.md
  sus